A mai trendek alakulása szerint nagyon is érdemes a bolgokkal foglalkozni. A céges blogolás általában csapatmunka. Pár cég megengedi alkalmazottainak is, hogy egyénileg működtessenek egy blogot. De bárhogy is legyen, biztosítani kell, hogy az irányvonalak mindenki számára egyértelműek és világosak legyenek.

Amiért jó egy céges blog:

 
Képes egy társaság emberi arcának bemutatására !
A cég frontvonalában dolgozó kollégái által működtetett blog, a vállalat valódi, emberi arcát fogja megjeleníteni. Hiszen már találkozott velük, ismeri őket és ezáltal nagyobb bizalommal fordul hozzájuk.

Mint márka, mint hiteles információ forrás jelenik meg a köztudatban!
Míg a legtöbb céges kommunikáció arra törekszik, hogy mindenkinek mindent megmutasson, addig Ön az egyediségét és megbízhatóságát mutatja meg. Mindenki arra kíváncsi, hogy mi is van a háttérben. Vegyük például Győzikét. Ő sem az éneklésből él meg, hanem abból, hogy megengedi másoknak, hogy belepillantsanak az életébe!  Minden cégnek megvan a maga sztorija és a blog az a hely, ahol ezt normál keretek között elmondhatja.

Segítségével, könnyedén elkötelezheti Ügyfeleit!
A legjobb üzleti blogok lehetőséget a biztosítanak az olvasóknak arra, hogy hozzászóljanak a témához. Ezáltal lehetőséget kapnak véleményük kinyilvánítására és sokkal jobban érzik ettől magukat. Úgy érzik, hogy fontosak és adnak a véleményükre. Ez az ami kiemel egy céget a többi közül. Kiemeli azokat a tulajdonságokat - megbízhatóság, kritikák kezelése, odafigyelés, pontosság – amik másként nehezen jutnának napvilágra. Ráadásul számos értékes információt is megszerezhet, ha figyelemmel végigköveti olvasói hozzászólásait.

Az Olvasókat számukra fontos kiegészítő információkkal látja el !
Ebben a részben egy olyan technikát osztunk meg, mellyel számos potenciális eladást generálhat. Anélkül, hogy ez nagyobb anyagi és energia ráfordítással járna. Miközben munkáját végzi akaratlanul is felfed olyan belső információkat, melyből ügyfelei profitálhatnak. Osszon meg blogjában ingyenesen néhány ilyen bennfentes információt az érdeklődőkkel és ez cégét vezető szerepbe sorolhatja saját iparágában.

Könnyen eldönthetővé válhatnak általa a kritikus helyzetek!
Nézzen szembe vele, ha a dolgok rosszul alakultak. Ha már megesett a probléma, az első amit vásárlói várnak Öntől, a magyarázat. A blog bejegyzések gyorsan megírhatók és közzétehetők válasz gyanánt is szolgálhat egy aktuális témára. Még akkor is ha nem tud teljesen megválaszolni, a blogja a legjobb hely, hogy egyszerűen ezt mondja:  Már felismertük a problémát és dolgozunk a megoldásán!
 
Ajánlott oldalak

Regisztráljon egyszerűen és gyorsan domain nevet!
Domain név regisztráció

 

Legyen az elsők között a keresőkben!
Tanácsok keresőoptimalizáláshoz

 

Legyen megjelenésében is egyedi!
Egyedi arculattervezés igény szerint

 

Online marketing trükkök! Online marketing egyszerűen

 

On-line reklám, azoknak, akik hatékonyan értékesítenének! On-line reklámlehetőségek!

 

Bannerek, amik Ön helyett értékesítenek! Flash bannerek

 

Hogyan hozhat hasznot egy játék? Flash játékok

 

Rendszerben gondolkodunk

Az RG Stúdió az RG Magyarország cégcsoport tagja

RG Magyarország
Rendszerben gondolkodunk
Átfogó és egyszerű informatikai megoldások


RG Net
Informatika emberi nyelven
Beléptető rendszerek, IP Kamerák, Hálózatépítés


Aktuális


Tenkesalja Fesztivál július 23-tól augusztus 1-ig
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkesalja Fesztivál, ahol kicsik és nagyok is egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programot.
tovább >>>Ajánlat


Webkamerás megfigyelés
Webkamerás megfigyelés
Építkezések, beruházások folyamatos nyomonkövetése interneten
További részletek>>>


RG Hírlevél

Cég
Magán személy

Feliratkozom
Leiratkozom

Feliratkozásnál ajándékba kapja a "A legnagyobb tévedés céges honlapoknál" című hírlevelünket!