Céginformációk


Partnereink


Innovációs csoport stratégiai partnere.


ISTF Kft

Magyar Internet Média és Web Díj 2009

Támogatjuk


Heim Pál Gyermekkórház


RG Stúdió feladatának tekinti a környezettudatos gondolkodás népszerüsítését.

Az RG Stúdió Kft. számára legfontosabb, hogy szolgáltatásaival Partnerei maximálisan elégedettek legyenek, ezért már megalakulása óta Megrendelőit állítja tevékenysége középpontjába.
 
Célunk, hogy növekvő működési területünkön mindinkább megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, elvárásainak. Szolgáltatásainkat a vevők által elvárt határidőre nyújtsuk és erre a megrendelők megfelelő garanciákat lássanak a jövőben is. Annak érdekében, hogy a továbbiakban is folyamatosan versenyképesek tudjunk maradni a piacon, a trendeket megelőzve és diktálva fejlesztjük termékeinket, szolgáltatásainkat és szakértői tudásunkat. Jelenlegi jó piaci részesedésünk annak köszönhető, hogy a Kft növekedéséhez a hátteret folyamatosan tudtuk biztosítani.

Ennek érdekében a minőségpolitikai célkitűzések keretében kiemelt helyen szerepelnek a következők:

Fogyasztóink igényeinek folyamatos teljesítésére törekszünk, hogy elnyerjük bizalmukat és megelégedettségüket. A magas minőségű szolgáltatáson kívül kiemelten kezeljük a környezet megóvását, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét.

A megrendelőkkel kötött szerződésben foglalt időben és minőségben teszünk eleget, a mindenkori törvényekben és előírásokban szabályozottak szerint. A rendelkezésünkre álló anyagi, tárgyi eszközöket és személyi állományt minőségcentrikusan, hatékonyan működtetjük.

Munkafolyamatainkat szabályozzuk, ellenőrizzük és értékeljük a kapott információk és adatok alapján, annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, és új célokat és fejlesztéseket tűzzünk ki.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában, a műszaki, technológiai és ügyfelekkel való kapcsolattartás minőségének tökéletesítésében.

Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres minőségügyi és szakmai képzéssel, oktatással biztosítjuk a munkatársak felkészültségét és önképzését. Célunk a hosszú távú együttműködés megvalósítása.

Az RG Stúdió minőségpolitikájának megvalósításának fontos eleme a cégvezetés által nyújtott személyes példamutatás. A management kötelezi magát arra, hogy a napi tevékenységét a meghatározott minőségpolitikának megfelelően végezze.
 
Ajánlott oldalak

Regisztráljon egyszerűen és gyorsan domain nevet!
Domain név regisztráció

 

Legyen az elsők között a keresőkben!
Tanácsok keresőoptimalizáláshoz

 

Legyen megjelenésében is egyedi!
Egyedi arculattervezés igény szerint

 

Online marketing trükkök! Online marketing egyszerűen

 

On-line reklám, azoknak, akik hatékonyan értékesítenének! On-line reklámlehetőségek!

 

Bannerek, amik Ön helyett értékesítenek! Flash bannerek

 

Hogyan hozhat hasznot egy játék? Flash játékok

 

Rendszerben gondolkodunk

Az RG Stúdió az RG Magyarország cégcsoport tagja

RG Magyarország
Rendszerben gondolkodunk
Átfogó és egyszerű informatikai megoldások


RG Net
Informatika emberi nyelven
Beléptető rendszerek, IP Kamerák, Hálózatépítés


Aktuális


Tenkesalja Fesztivál július 23-tól augusztus 1-ig
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkesalja Fesztivál, ahol kicsik és nagyok is egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programot.
tovább >>>Ajánlat


Webkamerás megfigyelés
Webkamerás megfigyelés
Építkezések, beruházások folyamatos nyomonkövetése interneten
További részletek>>>


RG Hírlevél

Cég
Magán személy

Feliratkozom
Leiratkozom

Feliratkozásnál ajándékba kapja a "A legnagyobb tévedés céges honlapoknál" című hírlevelünket!