Termékek


Partnereink


Innovációs csoport stratégiai partnere.


ISTF Kft

Magyar Internet Média és Web Díj 2009

Támogatjuk


Heim Pál Gyermekkórház


RG Stúdió feladatának tekinti a környezettudatos gondolkodás népszerüsítését.

Ellenáll az időjárásnak

Az online kamerás megfigyelőrendszer két fő részből áll: az építkezések helyszínén kialakított internetes kapcsolattal ellátott kameraegységből és a weboldalon kialakított internetes adatfeldolgozóból.

A helyszíneken felszerelt kamera minden tekintetben megfelel a kültéri időjárási viszonyoknak. Háttérrendszere az adott helyszín feltételeihez igazított, állandó online internetes kapcsolattal vagy GSM/GPRS rendszerrel van kiegészítve.

Igény szerinti képküldési gyakoriság

A kamera a kapcsolattól és az igényektől függő gyakorisággal készít fényképeket. Amennyiben online kapcsolatra van lehetőség, a fényképek 1-2 perces sűrűséggel készülhetnek. Amennyiben a kapcsolat csak GSM/GPRS rendszerrel tud kiépülni a helyi adottságok miatt, akkor az óránkénti egy darab, vagy két-három óránkénti egy darab fényképkészítési sűrűséget érdemes meghatározni.

Azonnali megtekintés és keresés az archívumban

A weboldal publikus felületén létesített gyűjteményben az építkezés neve, rövid leírása, illetve az utoljára készített fénykép kinagyítható változata jelenik meg. A már lezárt építkezéseket egy "Építkezés archívum" válogatásban lehet megtekinteni, ahol egy kiválasztott kép kerül feltöltésre az adatok mellé. A weboldal adminisztrációs felületén - az arra jogosult felhasználók számára - nemcsak az aktuális nézet tekinthető meg, hanem visszamenőleg az építkezés kezdetéig minden napról egy adott időpontban (például minden nap 14 óra körül) készített fénykép is. A további képek 15 napon keresztül naponta összecsomagolva letölthetőek, így folyamatosan lementhető a teljes építkezés archívuma. Folyamatos, ütemezett archiválási rendszer kialakítására is lehetőség van. Ebben az esetben cégünk munkatársai napi rendszerességgel letöltik az összes fényképcsomagot és azokat havonta CD-re írják.

Nagy felbontás

Az általánosan használt kamerák felbontása 640 x 480 pixel. Ez a felbontás elegendő arra, hogy átfogó képet lehessen kapni az építkezésről a nap 24 órájában, de igény esetén a kamerák felbontása 1280x960 pixelig növelhető. Ennél nagyobb felbontás a kültér speciális használati igényei miatt nem hozható létre az eszközök állapotának, illetve az üzembiztonság veszélyeztetése nélkül.

 
Rendszerben gondolkodunk

Az RG Stúdió az RG Magyarország cégcsoport tagja

RG Magyarország
Rendszerben gondolkodunk
Átfogó és egyszerű informatikai megoldások


RG Net
Informatika emberi nyelven
Beléptető rendszerek, IP Kamerák, Hálózatépítés


Aktuális


Tenkesalja Fesztivál július 23-tól augusztus 1-ig
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkesalja Fesztivál, ahol kicsik és nagyok is egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programot.
tovább >>>Ajánlat


Webkamerás megfigyelés
Webkamerás megfigyelés
Építkezések, beruházások folyamatos nyomonkövetése interneten
További részletek>>>


RG Hírlevél

Cég
Magán személy

Feliratkozom
Leiratkozom

Feliratkozásnál ajándékba kapja a "A legnagyobb tévedés céges honlapoknál" című hírlevelünket!