Céginformációk


Partnereink


Innovációs csoport stratégiai partnere.


ISTF Kft

Magyar Internet Média és Web Díj 2009

Támogatjuk


Heim Pál Gyermekkórház


RG Stúdió feladatának tekinti a környezettudatos gondolkodás népszerüsítését.

Az RG Stúdió története 2000-ben kezdődött: ekkor alakult meg 2 fővel ez a Baranya megyei vállalkozás. A folyamatos fejlődésnek, szakmai tapasztalatok szerzésének, és a tevékenységi kör bővítésének eredményeképp mára az RG Magyarország nevű cégcsoporttá bővült, melynek tagjai:
 
 
  • RG Stúdió: internet alapú megoldások, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozik, hogy ügyfeleinek segítsen kihasználni az online világ üzleti lehetőségeit, hogy a weblap vevőket szerezzen,
  • RG Consulting: asztali és hálózati alkalmazások, valamint internetes rendszerek, egyedi szoftverek fejlesztésével segíti ügyfeleit, hogy kényelmesen férjenek hozzá adataikhoz, ezáltal még hatékonyabban tudjanak dolgozni,
  • RG Net: strukturált hálózatok kiépítésével, üzemeltetésével, karbantartásával, beléptető rendszerek és térfigyelő kamerarendszerek kiépítésével, fejlesztésével foglalkozik, hogy ügyfeleinek ne kelljen a háttérrel foglalkozniuk.
Ügyfeleink számára az elérhetőségünket a budapesti irodánk könnyíti meg, az RG Stúdió központja továbbra is Pécsett maradt, az értékesítés és a kommunikációs menedzsment egy része került a budapesti képviselethez.

Az RG Stúdió 2005-től ISO minősítéssel rendelkezik, mivel célunk, hogy növekvő működési területünkön mindinkább megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, elvárásainak.

Az RG Stúdió fő tevékenysége az online megjelenéssel, internet alapú megoldásokkal kapcsolatos tanácsadás, szolgáltatás. Ma már az üzleti életben alapvető követelmény, hogy a vállalkozásoknak legyen honlapjuk. Ezt a környezet (vevők, partnerek) követelik meg. A vállalkozás érdeke pedig, hogy ki is használja ezt a weblapot, hiszen számos lehetőség rejlik az online marketingben. Az RG Stúdió az ilyen lehetőségek, megoldások feltárásában és kiaknázásában nyújt segítséget.

Az RG Stúdió folyamatosan törekszik az állandó megújulásra, a szakmai és szervezeti fejlődésre, a minőség, a szaktudás és a  professzionális működés közvetítésére a fogyasztók felé. Munkatársaink számára az ügyfél az első, igyekszünk komplex megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink számára, melyek egyedi problémákra jelentenek megfelelő, teljes körű válaszokat.

Keressen minket, böngésszen oldalunkon, ha kíváncsi rá, milyen megoldások állnak cége előtt, hogy több vevőt szerezzen!
 
Ajánlott oldalak

Regisztráljon egyszerűen és gyorsan domain nevet!
Domain név regisztráció

 

Legyen az elsők között a keresőkben!
Tanácsok keresőoptimalizáláshoz

 

Legyen megjelenésében is egyedi!
Egyedi arculattervezés igény szerint

 

Online marketing trükkök! Online marketing egyszerűen

 

On-line reklám, azoknak, akik hatékonyan értékesítenének! On-line reklámlehetőségek!

 

Bannerek, amik Ön helyett értékesítenek! Flash bannerek

 

Hogyan hozhat hasznot egy játék? Flash játékok

 

Rendszerben gondolkodunk

Az RG Stúdió az RG Magyarország cégcsoport tagja

RG Magyarország
Rendszerben gondolkodunk
Átfogó és egyszerű informatikai megoldások


RG Net
Informatika emberi nyelven
Beléptető rendszerek, IP Kamerák, Hálózatépítés


Aktuális


Tenkesalja Fesztivál július 23-tól augusztus 1-ig
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkesalja Fesztivál, ahol kicsik és nagyok is egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programot.
tovább >>>Ajánlat


Webkamerás megfigyelés
Webkamerás megfigyelés
Építkezések, beruházások folyamatos nyomonkövetése interneten
További részletek>>>


RG Hírlevél

Cég
Magán személy

Feliratkozom
Leiratkozom

Feliratkozásnál ajándékba kapja a "A legnagyobb tévedés céges honlapoknál" című hírlevelünket!