Szolgáltatások


Partnereink


Innovációs csoport stratégiai partnere.


ISTF Kft

Magyar Internet Média és Web Díj 2009

Támogatjuk


Heim Pál Gyermekkórház


RG Stúdió feladatának tekinti a környezettudatos gondolkodás népszerüsítését.

Névjegykártya, boríték, szórólap, e-mail háttér, árajánlat, autódekor, weblap.
Partnerei számtalan alkalommal találkoznak cégével, még ha nem is tud róla.

Biztos, hogy mindig egyértelmű, hogy az Ön cégéről van szó? Minden megjelenési felülete alkalmas arra, hogy azonosítsa cégét, és felkeltse az érdeklődést?

Ne költsön sokat a céges arculatra, inkább kattintson IDE!

A jó arculat elad

 

Egy jól kialakított arculat képes Ön helyett eladni, egy rossz pedig veszteséget termelni.

Gondolja végig, melyek azok a cégek, márkák, amiket fejből fel tud sorolni. Ezeknél mindig tudatosan történik a márka- és image építés. Ennek első lépése pedig az arculati elemek egységes kialakítása.

Ha nem ugyanazt a stílust, hangulatot adja vissza minden megjelenése, keresse munkatársainkat, akik segítenek abban, hogy cégének arculata dolgozzon Ön helyett!

Minden cégnek, szervezetnek szüksége van egységes vizuális megjelenésre, mely egyértelműen azonosítja partnerei és környezete felé, minőségével és kialakításával kiegészíti és teljessé teszi élő megjelenését.
Azt tudni kell, hogy az egységes, átgondolt arculat kiegészíti a személyes megjelenést és önmagában képviseli a szervezetet.
Sokszor nincs lehetőség arra, hogy munkatársai személyesen képviseljék és élőszóban adják át cégük üzenetét, ebben az esetben a partnerhez egyéb módon eljuttatott eszközök közvetítik helyettük a kívánt információkat. Ilyenkor csak egy kérdés merül fel: megfelelő minőségűek az Ön által használt információhordozók? A névjegykártyája, a weblapja, a prospektusa megfelelően közvetítik cége mondanivalóját a partnerei felé?

Az embléma minősége, a weboldal megjelenése mindent elmond cégéről. Ha ezt tudatosan, szakértők bevonásával alakítja ki, akkor azt közvetíti, amit Ön szeretne.

Cégünk segít Önnek, hogy elérje ezt a célt: tapasztalatunkat felhasználva olyan egyedi megjelenést, arculati koncepciót készítünk szervezetének, amelyik a legpontosabban képviseli cégét a kívánt célcsoportok előtt és hatásosan adja át a kívánt üzenetet.

Az arculat kialakításánál arra törekszünk, hogy az összes Ön által használt kommunikációs felületen egységes koncepciót alkalmazzunk. Így a cégpapírtól az újságreklámon át az óriásplakátig mindenhol egyértelműen azonosítható stílusjegyekkel vizuálisan jelenjen meg cége.

 
Rendszerben gondolkodunk

Az RG Stúdió az RG Magyarország cégcsoport tagja

RG Magyarország
Rendszerben gondolkodunk
Átfogó és egyszerű informatikai megoldások


RG Net
Informatika emberi nyelven
Beléptető rendszerek, IP Kamerák, Hálózatépítés


Aktuális


Tenkesalja Fesztivál július 23-tól augusztus 1-ig
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkesalja Fesztivál, ahol kicsik és nagyok is egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programot.
tovább >>>Ajánlat


Webkamerás megfigyelés
Webkamerás megfigyelés
Építkezések, beruházások folyamatos nyomonkövetése interneten
További részletek>>>


RG Hírlevél

Cég
Magán személy

Feliratkozom
Leiratkozom

Feliratkozásnál ajándékba kapja a "A legnagyobb tévedés céges honlapoknál" című hírlevelünket!