Szolgáltatások


Partnereink


Innovációs csoport stratégiai partnere.


ISTF Kft

Magyar Internet Média és Web Díj 2009

Támogatjuk


Heim Pál Gyermekkórház


RG Stúdió feladatának tekinti a környezettudatos gondolkodás népszerüsítését.

Minél több bevétel!
Ez a célja minden cégnek, de ennek elérésben az egyediség sokat számít.
Hiába reklámoz nagyon  jó áron egy terméket egy bolt, ha az áron kívül másra nem emlékeznek vissza a reklámot hallók. Az is lehet, hogy véletlenül a konkurenciához megy be, mert arra már nem emlékszik, hogy melyik cégnél látta.

Ahhoz, hogy vevői, partnerei emlékezzenek Önre, egyedi és tudatosan felépített arculatra van szüksége. Egy jól átgondolt arculati koncepcióra.

Ne költsön sokat arculatra, inkább kattintson IDE!

Az üzleti megjelenés alapja: arculati koncepció

Kérje segítségünket arculati koncepciója kidolgozásában, és ügyfelei minden megjelenésében Önre fognak ismerni!

Az egyedi arculat, az egységes megjelenés minden szervezetnek és cégnek segít abban, hogy környezete pontosan beazonosíthassa, és véleményüket a saját céljai szerint formálja.

Legyen szó egy kis- és középvállalati szegmensbe tartozó cég megjelenéséről, vagy egy óriásvállalatéról, az arculatnak professzionálisnak, egyedinek és könnyen felismerhetőnek kell lennie.
Tapasztalatunkat felhasználva olyan egyedi megjelenést, arculati koncepciót készítünk szervezetének, amelyik a szándékainak alárendelve képviseli a kívánt célcsoportok előtt, és hatásosan adja át a kívánt üzenetet.

Az arculatervezés folyamata

Az arculattervezés során megismerjük cégét, célpiacát, elvárásait, és ezek ismeretében készítünk egyedi, az összes szükséges igényre felkészített megjelenést.

Adatgyűjtés: megismerjük cégét

Felmérjük az igényeket és a lehetőségeket. Részletesen megismerjük az Önök szokásait, és leegyeztetjük az elérni kívánt célt. Olyan részletes információhalmazt gyűjtünk össze, mely segít abban, hogy a cégéhez és a célukhoz igazított végeredményt kapjuk.
Együttműködésünk keretében meghatározásra kerülnek a célok, a célcsoportok. Pozícionáljuk cégét, termékét, szolgáltatását, kiválasztjuk az üzenetet, valamint letisztázzuk a kialakítandó arculatverziók mennyiségének szükségességét (kisarculattól az arculati kézikönyvig).

Alap koncepcióterv kidolgozása

Első lépésként egy olyan alap terv kerül kialakításra, mely átfogóan ismerteti a lehetőségeket.
A tervezés folyamata illeszkedhet egy előzetesen kialakított teljes marketingkoncepcióba, de alapja lehet olyan egyedi felmérés is, ahol tisztázzuk Partnereinkkel a cég célját, az elérni kívánt célcsoportot.
Az arculat kialakítása során első lépésként a színeket és ezt követően a logót határozzuk meg.
Az esetek nagy részében nem áll rendelkezésre olyan kész, már korábban kidolgozott alap, amiből ki lehet indulni, ezért grafikusaink által több egyedileg tervezett minta közül kiválasztott logó, szín és formavilág lesz a kiindulási alapja a további munkáknak.

Részletes tervek kidolgozása

Az alapkoncepció, illetve a logó kialakítása és elfogadása után kezdődik az arculati koncepció további részeinek kialakítása azokkal az elemekkel és peremfeltételekkel, amelyeket korábban meghatároztunk. Ide tartozik a cégfilozófia, szlogen, felhasználni kívánt vizuális és verbális elemek.
Legkésőbb itt tisztázzuk azt a költségkeretet, ami ezeket a megjelenéseket és a grafikusok mozgásterületét befolyásolhatja.

Kialakítjuk cége arculatát a kívánt megjelenítési felületeken, legyen az egy kisarculat vagy egy weboldal. Igény szerint megtervezzük és összeállítjuk arculati kézikönyvét is.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megjelenése még több előnyt hozzon Önnek! 

 
Rendszerben gondolkodunk

Az RG Stúdió az RG Magyarország cégcsoport tagja

RG Magyarország
Rendszerben gondolkodunk
Átfogó és egyszerű informatikai megoldások


RG Net
Informatika emberi nyelven
Beléptető rendszerek, IP Kamerák, Hálózatépítés


Aktuális


Tenkesalja Fesztivál július 23-tól augusztus 1-ig
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkesalja Fesztivál, ahol kicsik és nagyok is egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programot.
tovább >>>Ajánlat


Webkamerás megfigyelés
Webkamerás megfigyelés
Építkezések, beruházások folyamatos nyomonkövetése interneten
További részletek>>>


RG Hírlevél

Cég
Magán személy

Feliratkozom
Leiratkozom

Feliratkozásnál ajándékba kapja a "A legnagyobb tévedés céges honlapoknál" című hírlevelünket!